fredag 14 maj 2010

Puma eller? Addadidas?

Alltså, hallååååå... Hör ni att jag låter som en tjej i lägsta delen av tonåren? Kanske inte ens i början utan bara på väg in?
Jag blir både full i skratt och en anings aning orolig. Nu har jag fått ett antal vänförfrågningar på Facebook. Inget fel i det, kul för det mesta, men just såna här gör mig misstänksam. Ingen bild i profilen, ett killnamn jag inte känner igen. Nyfiken blir jag ju så naturligtvis måste jag in och kolla. Nämen, vad förvånad jag blir! Bara tjejer som vänner! Fast... de flesta är sisådär 25-30 år yngre än jag...

Hmmm... är det nån som är ute efter att ge mig en för tidig död? Läste nämligen att så kallade Cougars (damer som håller sig med en betydligt yngre man) går en förkortad livstid till mötes. Ju fler års skillnad desto kortare liv. Visserligen är min käre make några år yngre, men det är inte decennievis. Tror jag håller mig till honom i fortsättningen också ;-)

Annars har det varit en rätt OK dag med sol nästan hela tiden. Vi har decimerats till att bara vara fyra stycken, stora tjejerna har hämtas av storebrorsan. Tomt är det. Hur det nu kan kännas tomt med fyra pers på husvagnsyteplats. Grillen står på värmning och magen kurrar. Snart ska de två förenas. Gött!

1 kommentar:

  1. Här har det ätits tårtor i alla former så jag mår illa!
    Ha det bäst och kram.

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails