söndag 9 maj 2010

Blåseri blåsera

Oj, kan man säga när man tappar andan i motvinden. Eller rättare sagt, det kan man ju inte eftersom man inte får fram ett ljud. Husvagn med tält stod kvar, trots allt. Det slog och smattrade på olika vis när vi kröp ner i bingarna. Lite mysigt var det allt:-)
Vaknade till smattrande ösregn, bra shoppingväder! Om man inte ska shoppa utemöbler, vill säga. Det blev inga såna, bara lite småkrafs vi behövde.

Igår kväll blev det en sväng till stranden, man måste ju se hur det ser ut där solen ska steka min kropp gyllenbrun om bara några veckor eller hur? Den stekte inte på nåt vis då men nog kunde jag se det framför mig om jag blundade och stängde alla andra sinnen också.
Nora letade efter hjärtsnäckor och undvek torsken bäst hon kunde. Eh, tången, menar jag.

Tidig hemfärd idag pga fotbollsmatch och UV-invigning, båda sakerna klarades av galant. Fotbollstjejen satte 2,5 mål (!?!) och klarade sig undan sitt eget uppsatta krav. Skulle hon inte struta 3 st idag skulle hon bada i Långasjön. *burr* Brorsan menar på att det är hans arvedojor som gjort att hon sparkat in 5 mål på 2 matcher. Får mig att tänka på han - vad hette han nu? - i tidningen "Buster", som hade speciella skor han spelade kanon med. Försvann de försvann hans spelförmåga. Nån som minns?

Nu är jag lite seg och känner att det är dags att ladda för kortveckan. Mycket ska grejas på lite tid men det ordnar sig säkert det också. Med rätt inställning går det mesta!

Uppdatering: Benny Guldfot var det ;-)

4 kommentarer:

 1. Åh vad jag LÄNGTAR till det där med solen!!!! Men hur det än känns nu i kylan så ligger vi snart där! Mmmmmm - va bruna o vackra (re) vi ska bli då!

  SvaraRadera
 2. Det låter som ni haft det mysigt och vacker bild visar du också.

  Kul att du också har en idrottstjej!!! Här har det spelats basket hela helgen... inte jag då ;)

  SvaraRadera
 3. Du glömde väl inte solskyddsfaktorn när du stängde av sinnena där på stranden... även inbillningens sol kan säkert bränna :)

  Ha en bra vecka. Kort men intensiv.

  SvaraRadera
 4. Ja du, sol och bad kändes onekligen långt borta på västkusten. Höll på att frysa ihjäl i den 6 gradiga vinden...

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails