torsdag 13 maj 2010

Köstar på

Gissa om det plockar på när man bara ska köpa sig en husvagn och skaffa sig en säsongsplats. Först är det "bara" vagnen. Fixa pengar man inte har för att betala på den i några år. Skönt, jag var riktigt orolig för vad jag skulle lägga alla de pluringar som blir över varje månad på.
Se'n ska det pytsas in penningar till platsen. Som man inte ens sett, här lever vi farligt och vågat, minsann. Kan ju inte bli rejäla, rediga Svenssons så där direkt.

Jaha, se'n då? Golv? Japp. Virke inhandlas och skruvas ihop så man får ont på alla möjliga konstiga ställen. Bättre begagnat kyskåp som kan härbärgera mat till hela familjen och kanske ev några öl. Och lite vin. Utemöbler. En garderob av mindre modell. En grill. Blompynt. Finns hur mycket som helst att lägga pengar på om man vill. Snart blir det som en sommarstuga.

Skillnaden är duschandet. Visst, vi har dusch i vagnen men om vi är allihop så slurpar det både vatten och värme ganska omgående så det får bli det allmänna. Ååååh, vad jag älskar det!
Vad kan väl vara bättre än en strilande dusch som slukar mynt värre än en apa proppar i sig bananer? Skynda, skynda. In där unge, snabbt som attan medan jag krämar på balsam. Sköööölj! Och se'n ska man torka sig och ta på torra kläder som snart transformeras till våta medelst uppsugande vatten från blött golv.
Men renare blev jag ju

4 kommentarer:

 1. Hihi - kommer osökt att tänka på när dom sjunger "man ska ha husvagn" i Macken...!!!
  Charmigt...;)
  Stor Kram o ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Önskar er en skön sommar i vagnen!!

  (Drar det iväg kanske ni kan anmäla er till lyxfällan till hösten, hahah)

  SvaraRadera
 3. Kul att du tittade in på bloggen, har väl hänt en del sen du lämnade vårt hus kan jag tänka?!

  Hörde förresten av en liten fågel att det hade funnits en hemlig "hata-klubb" i uthuset.... en riktig rolig historia faktiskt...

  Titta gärna in igen, snart är sovrummet färdigt och då blir det bilder därifrån.

  SvaraRadera
 4. Tove, jag kan se det framför mig. Där står vi och så frågar de efter vad som ingår i kolumnen "Övrigt". Hmmm, duschpengar, kanske? *s*

  Jessica, vem kan det ha varit som skvallrade om det? Hade faktiskt glömt det, men många klubbar var det :-)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails