onsdag 18 november 2009

En Kul Grej Eller Kanske Groda

EKG - första gången. Av med kläder, på med klistriga lappar och så kör vi! I 30 sekunder eller nåt. Va? Var det allt? Jag som trodde det skulle visa nåt på remsan. Kan man verkligen hinna få en rättvis bild av mitt hjärta på den korta stunden? Så mycket som bor där?
Alla små bubblor och knutor som bildas beroende på om jag är lycklig eller miserabel. Det tar tid att analysera. Nu fick jag bara veta att jag hade nån slags liten fördröjning som var alldeles normal. Normal? Jag som är så attans rapp och snabb kan väl inte ha nåt som går efter?

Se'n var det alla provsvar som också var normala. Tjottafejsi och hottentottsi - allt var OK. Nästan. Ett av dem fick jag ta om "för säkerhets skull". Farbror Doktorn skulle återkomma om det var nåt att oroa sig för. Aj sjall väjt med spänning.

Spännande var inte det jag tyckte han var däremot. Om man nu får sig tillstucket ett papper som ska fyllas i för att gås igenom vid det högtidliga läkarbesöket, är det då för mycket begärt att detta papper efterfrågas? Jag fick fråga om de ville ha det. Inlevelse var det brist på där. Eller så var det bara att de inte var riktigt vakna än. Eller så var det att det inte fanns nån fungerande mikrofon till diktafonen. Kan ha varit precis vad som helst men jag kände det som att det inte var riktigt på allvar. Illa. Företagshälsovård betalas det en hel del pengar för och då tycker jag att det ska undersökas för hela pengen.

Jo, förresten. Il dottore påminde mig om en skådespelare som jag inte har en aning om vad han heter eller i vilka filmer han medverkat i. Hur tror ni det kommer att påverka min nattsömn?

3 kommentarer:

 1. Haha! Företagshälsovården kan förefalla en aning svajig emellanåt, man anar en viss slentrian bakom den flashiga fasaden...

  Hmmm, jag ska hjälpa dig komma ihåg skådisen. Här kommer ett gäng förslag;

  Louis de Funes
  James Stewart
  Raymond Burr
  Erland Josephson
  Marcello Mastroianni
  Lee Majors
  Chuck Norris
  Burt Reynolds
  Heinz Hopf
  Keve Hjelm
  Erich Stroheim
  Dirch Passer

  Nånstans där, skulle jag tro;)

  SvaraRadera
 2. Tack snälla, nu vet jag precis! :-)

  SvaraRadera
 3. Finns inget värre än när man ser en skådis och inte kommer på namnet! Men när man slutat tänka på det så minns man plötsligt.
  Hoppas du kunde somna ändå. :)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails