söndag 22 november 2009

Bjuder på några förvirringar

Eftersom jag inte varit nära datorn på flera dar (utanför jobbtid) och känner det lite trögt att skriva, så tänkte jag att ni skulle få er några små kuligheter till mans och kvinns.
En nära - väldigt nära - bekant till mig, har stunder när hon beter sig allmänt förvirrat. Eftersom hon i vanliga fall är känd för att vara en skärpt kvinna som ser allt som det är, så roar det vänkretsen extra när det blir "happenings" för henne.

Några exempel:
Personen ifråga, vi kan kalla henne B för enkelhetens skull, sitter och bläddrar i en katalog. Plötsligt ser hon en skitsnygg klänning. "Undrar hur den ser ut bakifrån?" säger hon och vänder blad för att titta efter på baksidan.

En kväll var B på fest. Hon är av den där busiga sorten som unnar sig en rök vid såna tillfällen. Av denna anledning stod hon på verandan och såg ut över ägorna. I gräskanten en bit bort såg hon något vitt. I tron att det var kissekatten ropade hon på densamma och "ksssksssade", som man gör på dylika djur. Inte en reaktion. Likadant vid nästa tillfälle hon gick ut. Då hade hon sällskap av ett och annat barn. Ett av dessa informerade henne om att "det där är en fotboll", ingen katt.

B har en vän som ofta åker till Tyskland. Nu senast hade han varit bussig och köpt hem en låda rödvin åt B, något som hon uppskattade. Vid tillfället när detta välsmakande skulle avhämtas så frågar vännen om B vill ha nollsju eller nollåtta. "Ta du nollsjuor", svarar B. Hon tycker nämligen att det är snällt att låta vännen behålla de största flaskorna för eget bruk. Kan ni tänka er hennes reaktion när hon senare sitter med flaskan och ser vilket år det är tillverkat?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails