söndag 1 november 2009

Omelett med tonfisk


Jodå, experimentet lyckades, det smakade riktigt gott. Och smidigt var det, precis så som jag gillar.
Blanda 2 burkar tonfisk med ett paket färskost (vitlök och örter var vad vi hade hemma). Krydda med salt och svartpeppar.
Bred ut i en smörad form och strö över en hackad rödlök. 6 ägg vispas ihop med 5 dl grädde och ca 2 dl riven ost. Jag blandade i lite färsk basilika och dill från frysen, salt, paprikapulver och svartpeppar. Häll över blandningen och in i ugnen på ca 175º i en halvtimme. Njut!

1 kommentar:

  1. Åh va GOTT det lät!!! Bra tips med sånt man har hemma!
    Kram på dej o nattinatti...!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails