torsdag 25 juni 2009

Lågomotiv

Skulle föreställa nån slags knorr, jag är nämligen lågt motiverad just nu. Vet inte riktigt vad det beror på men för tillfället är det svårt att komma till skott. Ingen träning känns kul. Det är t o m jobbigt att ge sig ut på promenad... Jag som egentligen tycker att det är en perfekt start på dan kommer knappt upp ur sängen. Inte för att jag är extra trött. Nej, bara motivationslåg.

Lyfta vikter ska vi bara inte prata om. Ojojoj. Det blev bara 20 min igår, axlar och biceps. Kan det bero på värmen? Inte vill jag vara inne och svettas när det är så ljuvligt ute! Men för racksingen, ge dig ut och gå eller cykla då, tänker väl nå'n nu. Jo, visst.

Tror att det kan ha nå't att göra med att jag just nu känner mig "lite-i-luften-hängande". Går och väntar på ett besked och det är så tröstlöst. Som jag säkert talat om ett otal gånger innan; jag hatar att vänta. Samtidigt som jag är rädd för att det ska vara fel svar jag får. *suck*

Receptet är att ha fullt upp att göra hela tiden. På jobbet gör jag vad jag kan för att avlasta alla andra. Det är lika mycket för egen del som för att vara hjälpsam. Jag tycker ju om att glädja andra! Ligga steget före och erbjuda mina tjänster innan den andre ens kommit på att de behövdes *s*. Tjänsterna, alltså.
Får väl fortsätta på det viset så släpper det kanske snart, det här låga. Det är ju inte jag egentligen så - upp med hakan! Ja, jag har faktiskt bara en! Åtminstone när jag sträcker på mig :-)

1 kommentar:

  1. Vi får väl peppa varann vännen! Man kan ju inte alltid va "hög".......=0)
    KRAM

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails