tisdag 2 juni 2009

Helgen som var - konfa mm

Lördagen bestod av Jennie och Louise' konfirmation och Julias 11-årsdag. Konfirmationen var i Åkers kyrka, tror inte det finns nån annan lika stor att ta till. Tur är det, den är fin och så ligger den ju på promenadavstånd :-).
Fotograferingen hade de klarat av på freda'n och redovisningen gjordes i onsdags så det var bara själva gudstjänsten kvar. Nora tyckte nog inte det var så bara iofs, hon blev uttråkad ganska snabbt och ålade sig i kyrkbänken. Som vanligt. Bryr mig inte så mycket om det så länge hon inte stör arrangemanget så det var lugnt. Tjejerna var så himla fina, hade lockat håret och donat.

Mamma (deras mormor) hade samlat krafter och var med i kyrkan och en liten stund hemma hos oss. Jag vet att det tog på henne på många vis. Mina tankar var också hos pappa och saknaden poppade upp emellanåt. Det blir så påtagligt vid såna tillfällen. Men, det var en fin konfirmation och tjejerna fick en massa fina saker av alla. Tyvärr var det pappahelg så efter en stund åkte de iväg hemifrån. Vi som stannade kvar firade Julia istället. Satt i solen och njöt av mat, dryck och värme. Nora och Julia följde med kusinerna hem så helt plötsligt var vi alldeles själva i huset. Attans vad konstigt det känns!

Söndag fm släpade jag ut hantlar och träningsbänk på altanen, tur ingen mer än Peter såg mig! Vad gör man när vädret är ljuvligt men man ändå har bestämt sig för att träna? Precis det.
På eftermidda'n drog vi till Peters syster och sambo för morsdagsmiddag. Mumsigt! Där blev det återigen solen innan det var dags att dra till Vaggeryd för Julias fotbollsmatch. Tyvärr blev det förlust, men laget kämpade på riktigt bra så snart är de ordentligt på G. Heja på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails