fredag 28 december 2012

Boostad av sol och träning

Av olika anledningar så kunde jag inte träna igår. Och näää, det är inte undanflykter, bara ren och skär fakta.

Idag var det lite förändrat läge och uppe på det sken soooolen! Det gick bara inte att stå emot den -10º-iga strålningen. Den riktigt drog mig ut, trots ishalka.

Resten (OK, delar...) av familjen fick nåt lustigt ryck och drog till Ullared och GeKås!!! Det är inte första gången det händer att mannen min tar tjejerna på en sån runda men jag blir lika förvånad och glatt överraskad ändå. Jag - min stackare (höhöhöhö) - fick stanna hemma. Näää, det var helt och hållet självvalt. En dag i ensamhet med träning och lagom slappande resten, det tackar inte jag nej till. Speciellt inte om alternativet är att trängas med en massa andra på begränsad yta.

Min runda blev dryga halvmilen, hälften av det på osandad, isig skogsväg. Jag gick så fort jag mäktade med men jag hade en bild av brutna ben och handleder i bakhuvudet så lite försiktig var jag allt. Som en lite äldre tant. Klokt, tror jag.

När jag gick där och var försiktig kom jag att tänka på tanten jag såg på Smålandsnytt igår. Hon var i 70-75-årsåldern och skulle uttala sig om vad hon tyckte om att det inte längre finns någon matvaruaffär i centrala Västervik. "Det är allt lite synd om de gamla, de har det inte lätt..." "De???" Hoppas jag också har den inställningen i den åldern, att det är "de andra" som är gamla.

Lite halt, kanske?

Solen, den efterlängtade
När jag så kom hem igen efter skogsrundan var jag lagom uppvärmd och bestämde mig för att köra mitt kvarvarande pass. Jag har fått nån slags träningsbacill nu, tror jag. Känner mig grymt motiverad och tänker t o m ta mig till ett "riktigt" gym inom den snaraste framtiden. Eftersom jag kommit så långt i tankarna så kör jag några bilder på dagsformen så jag har nåt att jämföra med om några månader. Typ tre eller nåt. Så här är det idag, jag bjuder på snygga svettbilder. Blunda om ni vill eller bara surfa vidare!

Före - bild

Under tiden-bild

Efter passet-bild :-)
Jag veeet att jag varit på gång flera gånger innan och dippat men den här gången tror jag verkligen på att det ska ske. Som sagt, jag är grymt motiverad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails