söndag 20 september 2009

Månadsmätning september

Bättre sent än aldrig, skulle mätt för ett par veckor sen men eftersom träningen gått på sparlåga så har det inte känts relevant. Nu har jag i alla fall gjort lite mer sista veckan så då så...

Mått i nuläget:

69.9 (+0,5) kg
Överarm 31 (-)
Lår 56,5 (-0,5)
Vad 36 (-)
Stuss 98 (-5)
Midja 73 (-1)
Höft 88,5 (-0,5)

Detta är jämfört med hur det såg ut i augusti. Vågen visar några hekton mer, om det är för att jag vägde mig på fastande mage sist eller inte spelar kvittar, liksom. Jag är inte ute efter att gå ner så varför bry sig? Anledningen till att jag har med vikten öht är för att visa andra (och mig själv) att jag LCHF funkar även om man inte vill gå ner i vikt. Min kropp har tappat ca 5 kg sedan jag la om kosten och sen har det stannat. Helt enkelt för att det är så här min vikt ska vara.

2 kommentarer:

  1. Det är också min erf av LCHF, att kroppen liksom hittar sin vikt och stannar där, man går ju inte ned till undervikt om man inte jobbar aktivt för det genom att strypa matintaget. Aptiten reglerar liksom sig själv så mycket bättre när man skippar sockret, det är nyckeln. :)

    SvaraRadera
  2. Detär så himla skönt att slippa hungern som den var innan, det där matarga och griniga. Jag förundras fortfarande över att jag klarar mig så länge mellan måltiderna, så skönt!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails