lördag 19 september 2009

Hur bra får man ha det?

Igår när jag kom hem till ett nystädat hus (tack, barnen!) fick jag ett glas svalt, vitt vin i min hand. Maken gav mig en kyss och sa åt mig att sitta i solen en stund så skulle han greja lite käk. Inte mig emot!
Efter maten kröp jag ner i ett badkar jag inte själv hade behövt fylla. Kände hur värmen spred sig och hur jag slappnade av i hela kroppen. Mmmmm...
Låg där och sippade på mitt vin en stund. Passade sen på att städa kroppen från diverse saker som var för mycket för min smak. Ni vet, tånaglar och så. Kanske ett och annat benhår. Skinn på hälarna.
Gick sen ut i uterummet (fattar fortfarande knappt att vi har ett!) och smörjde in fötterna. Hmm, det fick jag alltså göra själv... Fortsatte njuta av vinet.
Där satt vi se'n, vi som var hemma, och bara var. Tände ljus och lyssnade på musik. Lillan spexade, klädde ut sig till tomte bl a. Ingen TV eller dator. Vad ljuvligt det är emellanåt!

Kom ganska tidigt i säng och sen var det som sagt lite mankemang med sömnen, men jag mår ändå gott idag. Skjutsade tidigt till bussen som skulle ta Julia till Liseberg med fotbollslaget, hem och käkade frukost. Se'n har jag förberett för fortsatt arbete med bokslut, vi har lagt mattan i uterummet och nu är gubben och handlar stenbitsrom till laxsåsen.

Livet är ganska behagligt emellanåt :-)

4 kommentarer:

 1. Visste är vi duktig ibland? Haha skoja, :)
  Älskar dig!

  SvaraRadera
 2. Har du tittat i förrådet? Nu ser man golvet iallafall ;-) kram

  SvaraRadera
 3. Ni är duktiga för det mesta :-). Hade varit jobbigare om inte ni fixat så mycket härhemma, helt klart!
  Och ja, jag såg golvet OCH hittade mina gummistövlar :-)

  SvaraRadera
 4. Åh va HÄRLIGT det låter!!! Kramis...

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails