onsdag 2 september 2009

Rödspätta med kantareller och mozarellagratinerad broccoli


I måndags kväll åt vi döööögo mat. Jag kom hem från jobbet och maken stod och rensade kantareller. Massor av denna vara! Svärmor o svärfar vet att det aktuella födelsedagsbarnet älskar detta skogens guld och hade därför lämnat av en kasse hos oss. Jag fick genast order om att hugga in och hjälpa till.

Det smörstekta resultatet prydde toppen av ugnsgratinerad spätta. Serverades med gratinerad broccoli (mozarella blandad med dijonsenap + riven prästost och lite Parmaskinka strödd över).

Bilden kan - med sin dåliga skärpa - inte alls göra rätten rättvisa *höhöhö*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails