onsdag 28 december 2011

Dag -3

Ledig dag. Tack, tjifen ;-)
Tog en sån där härlig långkaffe i soffan och knölade ner mig med halva kattbeståndet innan det vankades ägg och bacon. Det är det minsta man kan göra för det arbetande folket eller hur?

Efter det hade jag bestämt mig för en ny, längre runda i skogen. Paltade på mig och travade iväg i ganska snabbt tempo. Där halva rundan brukar vara avklarad fortsatte jag rakt fram. Trodde nog det skulle skilja ca 2-3 km och när jag hade klarat av de 6 första (och då brukar jag nästan vara hemma) så var benen rätt tunga och flåset ljudligt. Föreställde mig en dusch och nymalet kaffe medan jag hade naturduschen strilandes och svetten pärlandes på kroppen.

Och där! var jag i mål. Kollade appen och vad skådar mitt norra? 7,88 km. Va? Jag brukar gå 6,8 ungefär och det här kändes betydligt längre! Gissar på att det beror på att jag var osäker på hur det såg ut den nya delen av rundan, det är alltid lättare när man vet vad som döljer sig efter nästa krök. Jaja, det var längre och jag förbrännde dryga 500 så jag var nöjd ändå.

Det var den motion som blev av idag. Jag har varit hos Tattoo Studio Lehto och fyllt i min rygg och eftersom jag blev så trött (somnade nästan... eeeh...) så skippar jag mer ansträngning idag. Kör imorgon igen!


,

2 kommentarer:

 1. Vad duktig du är!
  Måste komma igång jag också... måste!

  Den där tatueringen är så läcker - du fegar verkligen inte ut med något litet :)

  Ha det riktigt riktigt bra och hoppas att chifen lyssnar på dig ordentligt i fortsättningen ;)

  SvaraRadera
 2. Nja, duktig vet jag inte men för en gångs skull tillåter jag mig att vara lite egoistisk och bättrar på mitt mående :-)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails