onsdag 28 juli 2010

Inoljad och välsmord

Låter som att jag ligger på en varm strand, va? Nix, inte idag. Idag är det jobb som gäller. Fem veckors semester i sträck? Nix, företaget sköter sig dåligt på egen hand, tycker jag. Korta inhopp krävs för att glädja leverantörer och skyffla undan värsta papperstravarna.

Avbrott har även gjorts för att hjälpa till med vår exrallybil. Ja, den är ju fortfarande rallybil men inte vår då. Antagligen saknade den oss alldeles vansinnigt och såg till att bli lite krasslig så den fick komma på besök. Idag plockas den ihop för att förhoppningsvis återbördas till nuvarande ägare snarast. Känns alldeles, alldeles konstigt att ha den i garaget, nämligen. Jag har fått äran att vara med idag (hände aldrig förr...). Skruvat och rensat så att oljan stänkt. Mest på mig. I mitt ömma huvud. Det blir ömt när man slår i det på samma ställe fem ggr i rad. Klumpfia? Jag?

Igår skaffade jag ett mobilt bredband så jag ska kunna glädja (?) er med närvaro även när det trådlösa på campingen tar semester. Om det blir regn, vill säga. Vilket jag inte önskar.
Ikväll åker vi tillbaka till Hansagård när vi lämnat Julia för vidarebefordran till Vimmerby. Ett endaste barn kommer att vara med, hur funkar det? Nån enbarnsförälder som har goda råd att ge?
Nu är det iofs Nora det gäller så jag är inte orolig, hon brukar hitta kompisar och försvinna ur sikte ganska snabbt. Hjääälp! Då blir vi ju... Ensamma?

Kan förresten meddela att om man inte tränar alls på väldigt, väldigt länge så ger en timmes promenad i rask takt träningsvärk - nästan - överallt.

2 kommentarer:

 1. Tja Bitte! Kommer du ihåg mig, Oumberlige Peter! (ler) Det är lite sommarstilje på många bloggar nu. Tur är kanske det att folk gör lite annat vettigt än att sitta vid datorn, ser på ditt inlägg att du också har fullt upp.
  Rös till lite då jag läste din rubrik...oljad och insmord....det är Pride fetival här i Stockholm och jag googlade för att hitta en fin bild till mitt inlägg om just den samma fetival och av någon djävla konstig anledning så fick jag upp en reklamruta för något som hette Boybutter...jag lovar det var också till för insmörjning, mer säger jag inte, vill ju inte bli av med en av mina trevligaste bloggkompisar!
  Ha en fortsatt fin sommar,vi höres!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 2. Men Peter, inte glömmer jag dig :-), har sett att du är flitig att skriva men tyvärr är jag dålig på att både läsa, skriva och kommentera just nu. Och du, jag är inte så lättskrämd *s*. Ha det bra du också!

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails