fredag 30 juli 2010

Rhodos version 8 och 10

Åttonde gången för Peter och tionde för mig. Är vi inte kloka? Åka tillbaka till samma ställe gång efter gång? Måhända kan vår sinnesstatus ifrågasättas av flera anledningar men inte av denna.
Varför ändra på ett vinnande koncept? Vi har - ända sedan vi åkte till Rhodos tillsammans första gången 2004 - velat tillbaka. Vi känner till det mesta, slipper stressen av att se och upptäcka en massa saker hela tiden. Vi har sett det vi vill  och vi åker dit för att bara VARA. Sola, bada, läsa, äta och dricka gott.

Så blev det även denna gång. Plus att vi - återigen - träffade trevliga människor som vi kommer att ha kontakt med även på hemmaplan. Förra året slarvade jag bort ett telefonnummer till ett par vi träffat och har inte lyckats få tag på det igen. Synd. Jäkla Eurovoice.
I år har vi sett till att byta både det ena och andra för att det inte ska hända igen.

Vi tog en biltur ihop med nyfunna vänner en dag, i en Chevrolet Topless ;-) Åkte bland annat till Lindos och svettades en stund för att Jonas skulle få se den vita staden, vi andra tre hade redan varit där. Åkte småvägar genom små byar där man kunde få tre öl till priset av en inne i Rhodos stad. Och då ingick vatten till chauffören också.

 I en mysig liten by (Arhipolis) hittade vi detta kyrktorn, plus billig öl :-)

På väg till stranden i Lindos
Vi hade en underbart trevlig vecka på vår ö, allt var perfekt. Förutom att jag fick myggbett stora som Etna, förstås. Jag som alltid sagt att jag aaaaldrig fått några bett därnere. Och med därnere så menar jag på Rhodos och inget annat.


I väntan på flygfärd i Flying fish, en födelsedagspresent till 40-åringen

4 kommentarer:

 1. Guuuuuud vilka härliga bilder, jag vill OCKSÅ! Här på Västkusten regnar det ett halvt hav i halvtimmen och det blåser så sjukligt att husvagnen håller på at trilla omkull. Galet, men då får man istället ha en (till) mysdag framför datorn... Och ja, händelserikt är det nästan alltid - men det är så jag vill ha det också! :)

  SvaraRadera
 2. Jotack, det vet jag, vi är i Falkenberg... Var är du nu då?

  SvaraRadera
 3. ser helt underbart ut!!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad det låter skönt med Greklandssemester... Vi valde att stanna hemma i år, men jag hade ju Greklandsväder på min semester iaf...

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails