fredag 30 juli 2010

Droppen dripp och droppen drapp

Det förslår inte långt. Två droppar, menar jag. Det har nog kommit minst hundrabiljonerstriljoner eller nåt. Vått is going on.
Inatt  - och nu - har det varit både ös och blås. Hela vagnen skakar. Det känns som att vi kommer att göra en flygtur närsomhelst. Vilket naturligtvis inte kommer att ske, vi är fast förankrade med stormlinor och annat.

Fördelen - förutom böndernas efterlängtade torka-motgift - med regnet, är att nu tar jag mig tid att kika runt hos mina kära bloggvänner. Jag har saknat morgonrundan hos er ska ni veta. Vissa har fortsatt skriva i flygande fläng, precis som vanligt, medan andra har kört min variant; mer sol och umgänge (kombinerat med bristande blogglust) har inneburit minimalt med bokstäver på bloggen.

Med fungerande uppkoppling kan jag alltså numera sitta i Hobbyn med morronkaffet och se mig om i världen. Kallt konstaterande att det blir inte mycket uteliv idag. Iofs skulle jag kunna sätta ut smutsdisken på diskning och mig själv på duschning men det lockar inte. Kanske en tur till Halmstad kan passa?
Ullared blir det i alla fall INTE, igår hade 27000 pers lyckats komma in, hur många som var tvungna att vända tvista di lärde om. Jisses Amalia.

1 kommentar:

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails