torsdag 1 augusti 2013

Mer än halva är bakom mig, vad fasiken hände?

Torsdagen den 3 januari hade jag fått för mig att skriva ett inlägg. Ja, kan ni tänka er? Då var jag minsann flitig och trodde att jag så skulle kunna förbli. Jojo. Mycket skulle ske.

Vad har då hänt sedan dess?
Förutom att det just idag är precis 3 månader sedan mitt förra inlägg? Inte så flitig längre, alltså...

Mina (önske)mål gällde bl a detta:

T r ä n i n g e n
"120 st gympass under året. Då har jag räknat bort eventuella lata semesterveckor också. Utöver det så ska jag fixa 140 st promenader eller pass på cykel. Det blir till att föra träningsdagbok, tror jag. Förhoppningsvis kommer jag igång så pass de närmaste veckorna så jag kostar på mig ett gymkort också..."

Visst började det bra, med träningsdagbok och allt. OCH gymkort. Niemas problemas. Gymmade flera gånger i veckan och började se resultat. Promenader och cykling brände en del.

Men... sen kom den O m v ä l v a n d e   f ö r ä n d r i n g e n 
jag var sugen på. Nytt jobb i februari. Trivs kanon med både jobbarkompisar och arbetsuppgifter. Men... Resorna. 12 mil istället för 600 meter. Det tär på den taskigt tilltagna dygnstiden. Har absolut ingen aning om hur många pass det blev, bara att de blev färre. Och färre.

Så kom våren och med den var det dags att ta tag i M C - k o r t e t
Ännu mindre tid till träning, nu var jag ju tvungen att övningsköra och plugga teori också. 21 april satt jag på hojen och skulle ta mina första gummimeter. Jag lipade som ett litet barn, skrajsen för att släppa iväg mig själv.

1 juli och ca 180 mil senare körde jag upp. Utan några som helst problem. "Du har kört en hel del, va?" frågade inspektören när vi hade kört allt. Då sträckte jag på mig och höll på att börja lipa igen :-)

Det var helt klart en av de lyckligaste (och mest overkliga) dagarna i mitt liv! 3 veckor senare bytte jag bort min lilla söta Suzuki 800 mot en Yamaha FJR1300. Lite mer klös i den ;-)


H u s e t / h e m m e t
Har inte blivit mycket gjort där, inte... Förutom målat resten av altangolvet och verandan som var i stort behov av ny färg. Tack för hjälpen med det :-)

F a m i l j e n / v ä n n e r
"Vara snäll(are) mot mina närmaste och ta mig tid att njuta av att jag har dem. Vara en fortsatt bra vän åt de som förtjänar det :-)
Dissa resten FULLSTÄNDIGT eftersom de pga sitt eget handlande inte får plats i mitt liv."
 
Detta tror jag faktiskt jag grejat rätt OK, speciellt det sista. Dåliga vibbar går bort, fetbort! Som någon lite yngre eventuellt skulle säga... Dessutom har jag träffat på en massa nya, trevliga människor som gärna får fylla det utrymmet istället.
B l o g g a n d e t / s k r i v a n d e t
"Kanske ett mål på minst 130 gillare på Facebook?"Jomenvisst, det är nära men inte uppnått. Inte alls konstigt, vem vill gilla nåt som är nästan totalt utdött? Kanske, om jag nu kommer igång igen, att det går att köra förbi den siffran till och med?

T a t u e r i n g
"Vill ha en tatuering till och det känns som att det skulle passa i år, får se om det finns tid och pengar till det."Ja, vi får väl se ;-)

 

 
 
 

4 kommentarer:

 1. Allting har sin tid. Du har ju i alla fall tid med livet:-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, livet är viktigt att hinna med ,-)

   Radera
 2. Hej,
  kul att se en uppdatering.
  Håller verkligen med om att jobb och träning är svårt att få ihop. Men vi får träna i den mån vi hinner helt enkelt. Heja oss :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är knepigt i vanliga fall och när det kommer till "lite" extra så blir det inte enklare :-) Men helt klart; Heja oss!

   Radera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails