söndag 7 augusti 2011

Alltså, nu är det på tiden...

Bloggen, denna hääär, startades en gång  i tiden (början av 2009) för att hålla mig på rätt köl. Vad gäller träning, vill säga. Har ju relativt rejäla fotsulor som klarar min långa lekamen annars så det är inga problem.

Men... träningen... Jag var rätt "duktig" där ett tag. Ett ganska långt tag om jag får säga det själv. Rutiner är det som gäller. Fasta sådana. Träningsschema o dyl. Då lyckas jag, det vet jag. Så kommer det nåt eländigt skäl och ställer till det. Förkylning, tidsbrist (finns egentligen inte, vill jag så hittar jag tiden) eller nåt annat som är lätt att skylla på.
Till slut är jag tillbaka på den där tunga nivån, längst ner i trappan igen. Det blir allt svårare att motivera sig och ta tag i det som jag egentligen vet att jag mår skitbra av. Undanflykterna hopas som en flugsvärm på en färsk komocka. Imorgon. Eller kanske till helgen. DÅ ska jag träna.

Nu är det slut med det! Jag ska återigen använda bloggandet för att hålla mig uppe. Träningsrapporter för min egen skull om inte annat. Om ingen annan är intresserad; so what? Jag kan låtsas att någon sitter därute och kollar mig. Så att jag sköter mig och håller vad jag lovat.

Idag är en bra dag att sätta igång. Imorgon börjar vardagslunken med jobb och annat och det är nu det är bäst att lägga upp både tränings- och matscheman. Alltså ska jag rota fram mina gamla träningsupplägg, inventera kyl och frys för att lägga upp familjens mat i veckan och ställa klockan så jag kan ta en timmes morronpromenad innan jobbet imorgon.
Dessutom ska jag ta ett styrkepass redan idag bara för att komma igång. Ska fota/mäta och sedan jämföra månad för månad. Kilona struntar jag i - de är helt ointressanta. Vet förresten knappt var vågen är eftersom jag inte känner nåt behov av att veta vad jag väger. Jag har ögon att se med och kläder att känna av om det förändras.

Så, nu vet ni det. Har ni lust så följ med och skäll/peppa när ni märker att det behövs! :-)

, ,

4 kommentarer:

 1. Heja Bitte! Jag peppar dig och själv måste jag ta mig i kragen så fort semestern är över.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för det, Gafflan! Vi får hjälpas åt att lyfta de här bakarna emellanåt :-)

  SvaraRadera
 3. Jag ska hålla koll på dig, jag lovar, så du inte "slappar till"! (ler)
  Hoppas att allt är väl med dig!
  Själv har jag börjat cykla till jobbet tre dagar i veckan blir cirka 5 mil om dagen, alltid en början, har faktiskt gjort det hela sommaren nu. Som nyanställd så har jag inte så mycket semester i år, men det fungerar det med!
  Som sagt, ha det Bäst!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 4. Tack för det, Peter, det känns tryggt :-) mil om dagen? Wow, det är respekt! Ha det bra du också.

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails