fredag 29 juli 2011

Lever farligt

Troligen kommer jag att drabbas av något av följande inom en snar framtid:

  • Överkörd av en sparkcykel. 98% av alla ungar under 10 (och en och annan över) på campingen framför en sådan med dödsvilja strålande från de små barnaögonen. Är man inte uppmärksam rammas man lätt när hörnet till diskeboa ska rundas. Kan också hända med cyklande föräldrar.
  • Öronskav. Kan bero på att det är svårt att fly från snarkande personer i denna 20-kvadratmetare (knappt). Eller på att det verkar vara ovanligt många gnällbarn på campingen i år. Eller att allsången når längre än den brukar.
  • Överförbrukning av grillade rätter och dess tillbehör. Vädret går från sval grogg till rödvinsstatus på mindre än ett ögonblick. Från noll till ingenting som en mycket god vän till mig skulle beskriva det.
  • Överträning. Jag menar; hur långt kan man gå utan att få träningsvärk? Nu snackar vi dopp i havet och inget annat. Mina entimmarspromenader på mornarna håller vi utanför. När det väl är dags att sänka sig i det blöta så finns det även risk för köldskador. Speciellt om man vant sig vid Greklandsvatten.
  • Rökförgiftning. Nu snackar vi inte egen förbrukning utan sådan rökutveckling som kommer sig av alla tända grillar. Host host.
  • Förstörda naglar. Hemska tanke! En månad om året kan jag ha långa, ej sorgkantade sådana. Då ska man helt plötsligt diska för hand... Renheten är ju OK iofs.
Ja ni förstår. Livet på campingen är tufft. Speciellt för en utrymmesnarkoman som jag ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails