lördag 4 juli 2009

Siiiiimääääster

Yesyesyes! Äntligen semester! Har inte riktigt fattat det än... Och om bara 12 timmar sitter vi - förhoppningsvis - på planet. Har jag fattat ännu mindre.
Några tycker att man är knäpp som åker från denna värmen till en annan värme, men det är ju inte det som är poängen. Juuuuu...

Denna veckan har varit skittung, har mått dåligt av klibbet. Åskat har det gjort men inte fasiken hjälpte det. Nädå, klibbet stannade kvar. Kul att jobba när det är närmare 30º inomhus. Lite irriterat blir det allt :-(

Träningen? Nja, inte mycket. Vill liksom inte riktigt. Måste få in nån förändring känns det som. Men det får vänta till efter resan. Och kanske efter rallyresan? Det är ju faktiskt semester.

Denna resan blir det bara jag och guben, några av barnen stannar hemma och passar hus, katt och blommor. Tänk att de är så stora!

Kommer att längta efter dem men vet att en vecka går väldans fort där nere. Trots att det inte blir många knop i timmen. Har plockat ner några nya böcker jag ska läsa, en engelsk som vanligt ("Last light" av Alex Scarrow) och den första av Mons Kallentoft, "Midvinterblod". Har precis läst de andra två han gjort och det är riktiga sträckläsare. Därför åker "En man med litet ansikte" av Helene Tursten ner i väskan också :-)
Jo, lite knäppt att läsa den första sist, men ibland är jag lite sån. Blir bara så ibland.

Nu ska jag kolla så allt är med. Det blir till att lägga sig tidigt ikväll, ska åka vid 2.30-tiden inatt *gäsp*
Tror inte jag kommer att stanna till vid nån dator så vi hörs om ett tag!

1 kommentar:

  1. Låter härligt!!! Ha det så JÄTTSKÖNT !!!!!!! Kram från "grannbloggen"

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails