tisdag 14 juli 2009

Allt inkluderat underlättar LCHF


Så här nöjd med tillvaron var jag mitt i veckan efter en dag på stranden och i väntan på kvällens bravader ;-)
Vi hade för första gången - på Rhodos - valt ett all-inclusivehotell. Ibland är det så himla skönt att bara kunna gå och sätta sig utan att fundera på vart man ska gå, vad man ska äta och vad notan ska gå på. För att inte nämna drinkarna. Där sparar man en del. Hmmm... Kanske att det råkar slinka ner fler iofs... Nackdelen är bandet runt handleden, vadå turist???

Vi struntade i att gå till hotellet för att äta lunch, alla dagar utom en. Kvällarna var vi ute på andra ställen 2 ggr. Ena gången åt vi en trerättersmeny med en massa grekisk plockmat, kostade ca 270 kr för 2 pers, absolut överkomligt för den delikata maten! Andra gången blev vi bjudna på middag i gamla stan, eller Gamle byen som det heter på danska. Kim fyllde år och ville fira med oss, det tackar vi för!

En av fördelarna med buffé är att då går det lätt som en plätt att undvika de förhatliga kolhydraterna. Kött och en massa grönsaker är vad jag har plockat till mig. Det har funnits flera olika rätter att välja på så det har inte varit några problem. Jag var lite orolig för att frukosten skulle vara lite torftig men det klarade sig också. Ägg och bacon går ju alltid ner. Och fetaost, mums!
Visst, det har slunkit ner några pita gyros och ett par vitlöksbröd, men det är också allt. Magen kände av det direkt, kan jag lova. Buller och bång kom som på beställning. Inte värre än att jag stod ut, trots allt.
Däremot har det blivit en massa läsk. Det dricker jag ju inte annars, men "blannevann" hör ju till när det ska drickas mojitos, rom o cola o dyl. Något som också är mums i den varma grekiska natten och i glada vänners lag :-).

1 kommentar:

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails