tisdag 9 november 2010

Hit och dit minsann

Nu satte jag mig. För första gången sen klockan fem imorse. Typ. Korta avbrott för mat, bara. Man kan kortfattat sammanfatta dagen så här; Många bollar i luften.

Dagen har ägnats åt att köra två maskiner (varav en klarar sig mestadels på egen hand), svara i en ständigt ringande telefon, beställa verktyg och till slut köra en maskin samtidigt som jag skulle ställa om en annan. Snacka om varken hackat eller malet! Då känner jag mig som en hitochditpilande tecknad mus eller nåt. Det snurrar fortare och fortare...

Nu ska jag bara plocka ihop lite papper, faktureringen tar jag imorrn bitti när huvet är på samma plats som jag, sen blir det väl till att övergå från mus till höna. Panelhöna. Om jag verkligen ids att såga till takpanel i yrsnön, det är inte alls säkert.

Man kan säga att det inte är spikat än...
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

 1. Hjälp vad du har att göra... Du skriver fyndigt trots allt du har i huvudet...

  SvaraRadera
 2. Eller så är det så att jag inte har nåt där :-) Det går upp och ner med hur mycket vi har på jobbet, just nu är det väldigt upp och då måste man passa på.

  SvaraRadera
 3. Snurrigt värre!
  Här blir det ingen tapetsering...det är ju kolsvart innan jag knappt hunnit hem och förresten är jag så in i h-te trött. Tar det till helgen.
  Kram på dig Bitte.

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails