fredag 12 november 2010

Slipad kvinna

För ett par veckor sen var jag hos tandläkaren för ett rutinbesök och passade då på att göra en beställning på en bettskena. Kände liksom att jag har en massa pengar jag måste göra av med och varför inte lägga det på mig själv? Det sista stämmer i alla fall, mer individanpassat kan det inte bli.

Idag började jag min morgon med att avhämta densamma. För att det ska bli riktigt perfekt så måste den slipas, det ska inte finnas nåt som tar emot. Liksom.
Det slipades och slipades. Jag kunde inte låta bli att meddela tandis att jag var såååå glad att det inte var mig han slipade på. Tänk vad skönt det är med protes då, bara att plocka ut vad som än ska göras, blev hans svar. Hmmm, funderade jag medan jag försökte låta bli att glo in i den starka lampan som befann sig rakt över mig, nja... Är nog rätt glad över mina egna trots allt.

Jag fick med mig modellerna som hade använts, tänkte det kunde vara kul för ungarna att se. Sen kom jag på att mina barn är ju inte så himla små längre och varför skulle de tycka det var kul? De äär nog nöjda om jag visar dem i ett leende då och då istället :-)

Äsch, fredagsblurrande. Ett par timmars jobb nu och sen drar jag och maken på kryssning. Göteborg-Kiel, here we come!

Ha en skön helg så hörs vi la så småningom!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

 1. Oumberlige Peter tittar in för att få sig en stunds trevlig läsning........blir självklart inte besviken!
  En tanke slår mig...verkar som hela Sverige har bettskena....har tandläkarna hittat något som går att krånga extra förutom att ta djävligt bra betalt för lite småfix...eller är det så illa (hemska tanke) att hela Sveriges befolkning stressar runt så in i helsike att stressen/ångesen inte ens går ur kroppen på natten och käkar gnids mot varandra i själslig panik?
  Hm......ursäkta...vad trevlig jag lät du!
  Fast du vet att jag bryr mig!
  Ha det Bäst!
  Stor Helg Kram ifrån Oumberlige Peter...polare från förr!

  SvaraRadera
 2. Hej Peter, kul att höra ifrån dig, det blir alldeles för sällan numera :-( I mitt fall är det inget krängande, jag nästan bad om en :-) Känner igen symptomen, nämligen. Fast jag känner mig inte stressad. Just nu... Ha det bra, du polare från förr!

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får det riktigt mysigt på resan och det sak gno åg arb!

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails