lördag 6 april 2013

Jag rullar vidare

Min blogg och jag, vi har ett distansförhållande för tillfället. 

Bloggen sparkar till mig ibland, viskar "det där kan du skriva om". Jomenvisst, det känns alldeles rätt och riktigt. Just då.

Sen kommer det saker emellan.
Det kan vara t ex trötthet, leda, viktigare saker (?), Wordfeud. Eller kanske ren och skär glömska?
Vad var det nu igen som jag tyckte att jag skulle ta mig tid att upplysa världen om? Hmmm...

Tröttheten denna veckan började jag med att skylla på sommartiden. Joooodå, när man blir lite äldre så blir man lite känsligare för sånt. Det är inte bara att ta en timme och kasta bort på det där viset! Jag menar, om jag går upp vid 5-snåret i vanliga fall så är ju klockan helt plötsligt bara 4. Fattar ni?
Man behöver vara betydligt yngre för att orka med att det är två timmar till sex.

Efter att det härliga munsåret från hell satt sin prägel på min överläpp och jag började känna av huvudvärk och ögonsvid från samma ställe så insåg jag att det hade inte bara med den timmen att göra. Det är nån slags bihåleinflammation fast utan inflammation och utan snor. Bara med samma ONT. Ingen träning denna veckan, alltså. Jag är glad att jag vaknat i tid till att stiga av bussen, inte illa eller hur? 
Idag känns det bättre så det blev en morgonrunda i skogen. Med ett beslut om att stiga upp en halvtimme tidigare varje morgon och ut och gå :-) Så det där med timmar hit och dit, det kan man deala med, trots allt.

Har ni sett att nya Biltema-katalogen kommit? Jag tog tag i den med ett konstaterande om "i år är den tjockare än nånsin, vad är det nu de utökat med?" Gissa vilken sida jag fick upp? Rollator!?! Jo, jag kan tänka mig att det är evighetsmalande i arbetsterapeutkvarnar för att få ut en emellanåt, så; varför inte?

Biltema - hittar du det inte där finns det inte. 
Det jag skulle ha finns alltså inte... Nämligen detta:


Tur att det fanns på andra ställen för nu är det dags! Intensivkurs bokad och semester sökt *darrar*3 kommentarer:

 1. Samma sak för mig. Kommer på saker jag vill skriva om hela tiden, men när jag väl har tid att sätta mig vid datorn, har jag antingen glömt bort eller har ändå för lite tid så måste sålla.. Tråkigt, men så är det, bloggen får ju inte ta all tid. :-)

  SvaraRadera
 2. Det glädjer mig att se länken i högerkanten:-) Tack!

  Sommartiden passar mig, jag har vaknat alldeles för tidigt länge så för mig är det bara bra. Däremot är jag ju helt däckad av förkylning, hatar att va sjuk o inte kunna träna! an tappar så himla mycket, oerhört frustrerande!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Bloggen behöver inte uppdateras stup i kvarten. Man kan till och med lägga ner den helt, även om det är svårt, jag vet. Nej, njut av ditt liv och skit i bloggen. Den finns kvar när orken och skrivklådan infinner sig.

  Lycka till med MC-kortet!

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails