tisdag 14 augusti 2012

Fem månader, räcker det?

OK, nu är det inte riktigt fem månader, det är det på lillans 10-årsdag den 31:e, men nästan... Ska kanske sluta kalla henne lillan, förresten? Fast... hon kommer ju alltid att vara det i mina ögon. Den sista, minsta.

Vadå, vad är det stora som snart når sin 5-månadersgräns då? Visst undrar ni det allihop?

Kolla här nedanför... Senaste inlägget skrevs den 31 mars!

Vaffödådå? Har inte velat/orkat/kunnat. Lika enkelt som dubbla dörrar :-)
Livet är inte alltid så enkelt, tyvärr, men jag har hittat en bild som jag har klistrad på näthinnan så att jag enkelt har den tillhands. Ibland behövs något sådant för att kunna plocka fram det som är viktigt och att se att det kommer bättre tider.Vet inte om det blir så mycket mer bevänt med skrivandet nu heller men ett halvdant försök kan jag väl ge mig på :-) Har ju matbloggen att sköta också, plus att jag försöker fila på "boken"... Lika illa där, alltför lite som görs.

Kort sammanfattning av våren/sommaren:

Träningspåbörjningarna i våras fick läggas på is av diverse anledningar men jag har laddat mentalt inför ett nytt försök som drogs igång lite lätt förra veckan och kommer att dra igång på allvar v35.

Semester? Åååååja. Juni startades i Turkiet (där har jag ju bara varit över da'n innan) tillsammans med ett gäng goa vänner, 9 stycken var vi som värmde upp oss inför den annalkande svenska sommaren. Som ni alla vet så var det inte alls nån dum idé eftersom det blev som det blev.

Huvudsemestern har tillbringats på svensk mark. Husvagnsliv i Lysekil och på Öland, tältliv i Västervik på mc-träffen Hojrock, avslutades sedan i Helsingborg på Eskilscupen där vi gjorde vad vi kunde för att heja fram våra tjej-98:or. Pinsamma föräldrar är vi allihopa allihopa?

Nu är det jobb igen och hösten nalkas. På gott och ont.

Så, vi får väl se om det blir fem månader ytterligate tills nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails