torsdag 12 maj 2011

Alltid roar det nå'n!

Idag är en sån dag. Ni vet hur det kan vara. Det börjar med en lilltå som sparkas in i sängbenet. Fortsätter med tandkrämstuben som spricker. I och för sig med följd att handfatet blir polerat. Små små kulor som gör vitt vitare, ni vet.
Kaffet som ska intas under morgonkollen av mail o dyl - för att du ska vakna till - det befinner sig plötsligt utspillt på skrivbordet. Över ritningar och diverse visitkort och annat kundmateriel.

Efter upptorkning och djupa suckar beger man sig sedan ut i fabriken för att försöka åstadkomma något denna morgon. Hmmm, var är telefonen?
Letar där den brukar vara (laddaren, mina brallor, skrivbordet, i nån pall...) men puts väck är den. Frågar runt bland de andra; näää, ingen har sett den. Smart som jag är så ringer jag till den.
Och det ringer och ringer. Ringer överallt där jag är. "Men jag hör den här!!!.... Nu hörs den här..."

Eeeeh, till slut tänds den lilla Liljeholmsstumpen. Jahaaaa, den låg i en annan ficka... Benfickan.

Behöver kanske inte berätta att jag i sista stund lyckades låta bli att lägga smörklickan direkt på spisen när jag skulle göra omelett. Undrar hur det ska sluta?

2 kommentarer:

  1. Aha! En SÅN dag då man liksom inte blir förvånad om det händer konstiga saker, glöms något eller bara strular. Som en måndag fast på en torsdag ;D

    SvaraRadera
  2. Okej i ärlighetens namn blir jag lite orolig när jag läser vad du skriver....men jag har ju känt/läst dig ett tag nu så jag är övertygad om att det inte är risk för ditt eller andras liv, lite materielt svinn får vi alla räkna med. Cyklade hem ifrån en fest inatt...min nya cykel har lite konstiga repor i lacken som jag inte har någon aning om hur det uppkommit....lite irriterande faktiskt...fast det är värdsliga saker som Karlsson på taket säger!
    Var rädd om dig på alla vis! Ha en fin helg och Kram ifrån Oumberlige Peter!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails