onsdag 21 september 2011

Jag säger till om det blir nån ändring!

Alltså, nu är jag kanske lite grinig över småsaker men är det inte onödigt med visst administrerande? Speciellt när det ska fyllas i gånger fem.

Vartenda år får vi hem information vid skolstarten. Gott nog det, Meeeen.... måste vi fylla i vilka vårdnadshavare och var de bor/arbetar/kan nås varenda år???
Mina barn - liksom de flesta andras, misstänker jag - har haft samma föräldrar sedan de föddes. Flyttar sällan gör de också. Snälla skoladministratörer, kan ni inte se till att lägga tid och pengar på sådant som verkligen behövs ny information om?

Jag lovar att sköta min medborgerliga och föräldramässiga plikt om det skulle dyka upp förändringar som påverkar mina barns skolgång. Om jag flyttar eller byter arbetsplats eller något annat. Mobilnummer byts inte ofta här (aldrig hittills), men skulle det ske så hör jag av mig. Precis som jag enkelt skulle kunna ändra adress till banken o dyl så grejar jag det till skolan. Gör nåt vågat - lita på oss vårdnadshavare!

1 kommentar:

  1. Mycket btra skrivet och ja, jag håller med dig. Vår skola har dessutom blanketterna på webben så vi föräldrar kan lätt skriva ut och fylla i om uppg ändras. Synd att de lägger så mycket pengar på att skicka dem pappersledes också då. Skicka ett paåpper med information om vart alla blanketter finns vid start i förskoleklass/ettan i stället sen kan vi fixa resten.

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails