tisdag 31 januari 2012

Hur kan ont göra gott?

Egentligen? Hur kan jag vara så sjuk att jag njuter av att ha träningsvärk? Är det kontrollbehovet som gör sig påmint?
Har jag ont på de ställen jag tränat så visar det att jag troligen gjort rätt. Eller hur? Jag har använt rätt muskler och lyft med en så pass tyngd att det gör nytta. Så måste det väl vara?

Enda gångerna jag kan tycka det är lite småjobbigt är när det sitter i benen och jag knappt kan sätta mig ned. Ibland är det ju mer bråttom än annars och när man då känner att det inte riktigt går tillräckligt snabbt så är det frustrerande. Än så länge har det gått bra :-)


Idag är det baksidan på både ben och armar som har börjat viska lite smått om vad som komma skall. Frågan är om det hade hjälpt att stretcha på det här viset?

Lånad från enorma internet

måndag 30 januari 2012

Motionssammanfattning v 4 och förhoppningsvis hårdare v 5

Det har varit en vecka med lite extra (några födelsedagar o dyl) så det har blivit alldeles för lite träning. Mår lite dåligt över det men jag kan inte backa och göra om så det får bli hårdsatsning framåt istället. Började ikväll med ett riktigt tungt pass triceps/axlar/ben. Det är faktiskt så att jag darrar i armarna :-)

Måndag 0,75 tim kondition
Tisdag 0,75 tim styrka
Onsdag
Torsdag 0,75 tim styrka
Fredag 0,75 tim promenad
Lördag
Söndag 0,75 tim promenad

Totalt: 3,75 tim

torsdag 26 januari 2012

Bränt barn skyr elden

Men gammal kärring lär sig aldrig...
Igår var det en sån där fulltupp-dag. Ni vet när man ska hinna en himla massa men knappt får nåt gjort för allt bara jäv... krånglar menar jag... hela tiden. Skulle bl a ställa en maskin innan jag "bara skulle..." en massa annat. Borde förstått att det inte skulle funka. Som tur var så märkte jag själv att det höll på att gå åt helvete så det blev inga skador. Bara en omställning. Som fick vänta för jag gav upp. I vissa lägen är det bättre.

Drog mig hemåt för att slänga in lite fisk i ugnen innan jag agerade hämtare åt en dotter. Det gick snabbt och smidigt men sen - oj... betydde den röda plutten att det var varmt där? Att man inte ska torka spisen just då? Speciellt inte så sakta så det hinner börja fräsa i skinnet? Nänä...

Den inplanerade axelträningen tick ställas in pga handsveda. Det var inte gott att bära material till svarven så jag insåg att det skulle göra minst lika ont med hantlar och stång. Märker numera hur irriterad jag blir när jag inte får träna som jag tänkt. Skulle varit för några veckor sen, då skulle en sån giltig orsak välkomnats!

Idag blev det av men för sent för min smak, det är så mycket annat som ska ordnas med. Tur att jag har en förstående man som ser till så att jag klarar ut det! När man kommer hem ashungrig från matshopping och övningskörning så sitter kassler med champinjonsås inte alls fel :-)

onsdag 25 januari 2012

Mus i kant är lika illa som överallt annars

Jag hatar verkligen möss. Och råttor. Inte så där personligt en och en utan jag drar alla över en kam. Finns det något som skrämmer mig så är det gnagare. Kan vara en centimeterstor DÖD näbbmus, spelar liksom ingen roll. Har det en gång varit musliknande (och det är ju en död näbbmus, väldigt mycket muslik *höhö*) så skriker jag. Högt i stil med Wahlgrens-Piccadilly.

Höjden var nog för en vecka sen när katten kom med nåt stort, svart, i munnen. Jag skrek - som vanligt - tills minsta dottern undrade varför jag var rädd för hennes strumpa...

Igår viskade en av döttrarna (Ja, ni vet ju hur en "viskning" kan låta 5.30 på morronen...) på "Maaaaammmaaa..."
Ja... kom det från min sömndruckna lekamen. "Det är nog en mus i köket..." Nog??? Vadå nog? Jojemensan, nog lät det som att det satt ett helt musicerande gäng uppe på skåpet och käkade på knäckebröd eller nåt annat hårt...

Med rysningar i kroppen vände jag snabbt om. Lovar att jag var inte den som satte på kaffe då, inte.
Framsteget var att jag hade glömt (?) detta tills vi var hemma på frukost. Otroligt! Förhoppningsvis är denna nu uppäten av katterna...

tisdag 24 januari 2012

Motionssammanfattning v 3 och nu kör vi v 4

Måndag 1 tim styrka
Tisdag 0,75 tim styrka
Onsdag Vila
Torsdag 0,75 tim styrka
Fredag
Lördag
Söndag 0,75 kondition

Totalt:    3,25

Inte nöjd med mängden men det är bara att sparka upp takten! Har börjat med ett tungt rygg/ben och bicepspass på 45 minuter ikväll.

Nån liten muskel börjar träda fram :-)

måndag 23 januari 2012

Jag får önska mig en bra dag!

Så kan man avsluta ett misslyckat säljsamtal över telefon.

För övrigt så undrade mottagaren av det telefonförsäljande samtalet om mannen i andra änden verkligen insett att helgen var över, han lät liksom lite... onykter. Eller nåt.

Förhoppningsvis får han det han önskade sig.

fredag 20 januari 2012

LCHF-debatt med flödande fördomar

Debatt på TV. Det programmet brukar zappas förbi ganska snabbt, av flera orsaker. Gillar inte folk som sitter och gapar på varandra för att de tycker annorlunda och så har jag lite svårt för programledarens sätt att "ta" folk. Jo, jag har sett tillräckligt för att göra den bedömningen :-)

Igår hade jag snappat upp att det skulle handla om LCHF. OK, jag får stå ut, tänkte jag, lite intresserad är jag ju. Bänkade mig och fick genomlida både modellbarnsdiskussion och Juholtsförsvarande innan det drog igång. För drog igång gjorde det så klart.

Undrar om de verkligen inte kunnat anstränga sig lite mer för att hitta några som var så stelt anti? *ironi* Självklart ska det vara från andra sidan annars är det liksom ingen mening att diskutera, men att först ta fram en kvinna som jag knappt hörde vad hon sa (för att jag bara tänkte på hur totalt stöpt i LCHF-motståndarformen hon var), sedan någon som verkade vara en typisk SLV-skolskötersketyp och så nån ung tjej som nästan inte kunde sitta still för att hon måste hinna få fram så mycket som möjligt om hur hemskt det är att inte äta kolhydrater. Hjärnan funkar ju inte utan det...

Och så Hero, kroppsbyggare av rang. Också förutsägbart vad han skulle säga, även om han var mer ödmjuk. Synd att de inte tog dit någon som faktiskt tränat hårt på LCHF-vis.

Visst, nu generaliserar jag och har fördomar när jag konstaterar vilka typiska motståndare det finns. Raljerar lite, bara.

Egentligen borde jag inte kunna skriva detta överhuvudtaget, min hjärna har inte rätt/tillräckligt med bränsle för att arbeta. Måste bero på nån gammal vana från förr som sitter kvar i fingrarna, det där att sätta ihop en massa bokstäver på ett visst sätt.

Inte kan jag bygga muskler, heller. Mina muskelceller får inte rätt/tillräckligt med bränsle för att arbeta. Nähäää. Lika bra jag lägger ner det då. Jag orkar ju helt enkelt inte utföra något kroppsansträngande.

Bättre att jag går tillbaka till paltkoma och uppsvälld mage. Bättre att äta 7-8 ggr/dygn för att inte slå ihjäl nån (lätt överdrift...) och låta mitt blodsocker åka berg- och dalbana. Härligt! Vad jag längtar tillbaka!

Saknar även de ständiga bihåleinflammationerna och halsinfektionerna. Tröttheten skulle jag också gärna vilja ha tillbaka. Men men, man kan inte få allt här i världen :-)

Vet inte om det fortsatte i något mer efter den korta stunden det öht handlade om LCHF men nån rättvis spegling gav det inte på den korta tiden. Inte från något håll.

Tycker att Kostdoktorn fick alldeles för lite utrymme av programledaren, 16 studier viftar man inte bort på det viset när båda sidor ska reflekteras.


,

torsdag 19 januari 2012

Det är mycket nu... igen...

Nu ska vi se... Jag är ju rätt fartig av mig. När jag vill. Det är inte ofta jag slänger upp benen på soffbordet och bara slötittar på TV t ex. Tyvärr, enligt vissa i min närhet. Jag skulle visst behöva det emellanåt. Anses det.

Det är alltså inte jag som anser det. Jag mår bättre (och kopplar av mer) om jag gör nåt. Eller kanske rättare sagt; får saker gjorda.

Kan säga att just nu så får jag mitt lystmäte vad gäller det. Åtminstone på jobbet. Kvalitet och miljö. Hmmmm... finns en del arbete att lägga på att dokumentera... Och göra dokumenten som ska användas. Det flödar, kan man säga.

Igår blev det listdags. Djupa andetag och sedan var det bara att börja spalta upp. Jag är fortfarande på första punkten. Kanske därför jag glömde bort att det fanns en tillagad stek som vi skulle äta ikväll? När jag stod och stekte kyckling som bäst kom (minst) tre av döttrarna förbi och frågade i tur och ordning; "Skulle inte vi äta stek idag?" Joooooo!!!! Men jag (vi...) glömde. Vi är nämligen två som har mycket på jobbet. Men, men, nu blir det fredagsstek istället. Kom på att det var där - i storkylen (=altanen) - som stekgrytan befann sig också...

Efter att ha retat upp mig på Telenor för andra gången den här veckan så hade jag ingen träningslust men PT:n sa till mig att använda den kraften till just det så det blev en trekvarting i alla fall. Kondis, rygg och ben.

Återkommer om Telenor. För att inte tala om att jag återkommer TILL dem. Watch out, långvarig trogen kund på krigsstigen!

onsdag 18 januari 2012

Vad ger ofrivillig vila

Här uppe skulle jag kunna sätta ett frågetecken och kanske få er att fundera lite men det gör jag inte. Sätter inte ens punkt :-)

Varför? För att det är just min vad som gör att den ofrivilliga vilan inträder idag. Hade tänkt att ta ett pass med bara benövningar idag men det sket sig. På jobbet kunde jag knappt gå ett tag, började undra om jag hade fått en blodpropp eller förkortat nåt i vaden. Gjorde så himmelens ont! Men men, det är nog bara träningsvärk efter mina vadövningar i måndags, efter en stund spred det sig till vänsterbenet också, nämligen. Träningsvärk har jag i vanliga fall inget emot att träna bort men det går inte idag. Det gör fortfarande ont när jag går.

Får väl ladda inför morgondagen istället...
Och nu hade jag inte mer "intressant" att berätta så byebye :-)

måndag 16 januari 2012

Motionssammanfattning v 2 och en bra början på v 3

Måndag 0,75 tim styrka
Tisdag 0,75 tim styrka
Onsdag Vila
Torsdag 0,75 tim styrka
Fredag Vila
Lördag 1,5 tim styrka+PW
Söndag Vila

Totalt: 3,75

En hel del tidsskillnad mot förra veckan men då ska ni veta att det har varit betydligt tyngre vikter samtidigt som jag struntat i mycket av promenaderna för att inte bli för hungrig :-)
Har gått tillbaka till att göra mer koncentrerade övningar istället för helkroppsgenomkörare. Tror att det passar mig mer.

Idag blev det ungefär en timmes rygg-biceps- och bengenomgång. Imorgon vankas mage, axlar och bröst.

Innan dess hade jag styrkt mig med parmesanpanerad torsk till middag, smarrigt värre!

Vet ni förresten hur snabbt man kan bli av med en telefonförsäljare när man sitter på motionscykel och flåsar? Inte? Testa!

, , ,

söndag 15 januari 2012

Lopp(is)biten med hundraåring

Vet inte riktigt vad som hänt men plötsligt tycker jag det är skitkul med gamla grejer. Kan man ju inte tro när man betänker att maken är 6 år yngre :-)
Har aldrig gillat att gå runt på loppisar och otaliga är de saker som kastats iväg genom åren med "det kommer vi aaaaldrig att använda...". Nu ryser jag vid blotta tanken... Tänk, allt som fanns hemma i bodar och källare, efter flydda generationer. "Gammal skit"

Nu har ett fenomen smugit sig in i min dator, loppisar på nätet. Livsfarligt! Började med en där det mesta är nyare saker, enstaka äldre dök upp då och då. Rätt vad det var så fanns det en konstig känsla i min mage... De där gamla sakerna vill jag ha!

I och med detta så dreglar jag på fler ställen och har t o m handlat lite smått och gott. Bland annat en gammal Singer trampsymaskin. Inget märkvärdigt för de flesta men jag gillar den, ska bara putsa till den lite (eller inte?) Kollade serienumret och den är tillverkad 1914, nästan 100 bast! Då har man rätt att vara lite sleten.


Sen så har äntligen sänggaveln kommit på plats, den gamla förrådsdörren fick komma in i värmen igen. Blev som jag tänkt mig. Bra, alltså :-)






,

lördag 14 januari 2012

Upphittat: 2 st triceps, återfås mot beskrivning

Idag hittade jag något som varit borta lääääänge... Jag skulle nog inte kunna återfå dem mot beskrivning eftersom jag knappt minns hur de såg ut då. Tur att jag hittade dem på egen hand mao.

Rätt vad det var så fick jag för mig att jag skulle köra dips, det brukar jag aldrig göra. Helt enkelt eftersom jag är så kass på det, orkar liksom inte som jag vill. Men det gjorde jag idag och plötsligt - som i en uppenbarelse - såg (för att inte snacka om kände) jag dem igen. Å inte lämnar jag ifrån mig dem inte, inte mot någon slags beskrivning, skojar bara! Jag kör istället en egen variant av egenmäktigt förfarande och behåller det jag bränt.

Idag är det dessutom underbart väder så jag avslutade träningen med en skogsrunda. Kallt men skönt!

Nu blir det lite småstädning och uppsättande av *sänggavel (om jag får hållhjälp...) I eftermiddag ska jag åka och hämta en lite förtida födelsedagspresent till mig själv. Något som i enlighet med mitt nyfunna intresse ska (i mitt tycke) förgylla hemmet. Viss(a) av döttrarna tycker jag är ännu hopplösare än vanligt och håller inte med :-)

*Först råkade jag skriva sängavel och det är ju en helt annan sak... 


,

fredag 13 januari 2012

Tänk miljö! Miljötänk?

Alltså... Jag tycker det är skitbra att man tänker på miljön, jag gör verkligen det. Försöker så gott jag kan. På mitt sätt.

Just nu så håller jag på att starta upp för att vi ska kunna bli både kvalitets- och miljöcertifierade på jobbet. Mycket jobb. Mycket papper!

Jag har ju berättat innan hur jag kan bli ytterligt irriterad på företag som har kvalitetsavdelningar och chefer till detta, "kvalitetsdokument" på trehundraåttioåtta eller så sidor... Och hur många stavfel finns det inte i dem? Ja, ni som känner mig vet vilken ordmärkare och petimeter jag kan vara :-)
Tycker bara att det minsta man kan kräva av ett sådant dokument är att det ska hålla en viss kvalitet, om inte annat för att leva upp till sitt namn.

Har precis fyllt i ett 12 sidor långt självbedömningsverktyg som vissa företag vill ha in från sina leverantörer, allt i denna kvalitetsarbetesfrämjande andan.

Först har de skickat det hit med posten. Tungt så det kostar minsann litegrann. Sedan - hur är det med miljötänk där? Först hit och sedan måste jag skriva ut det. Det går nämligen inte att fylla i datormässigt (utan att redigera pga bristande kvalitet...) utan det ska pennifyllas med bläck.
När jag gjort det - och förhoppnings gjort rätt så det inte behövs skrivas ut på nytt - så ska det skickas per post tillbaka...
Varför inte sköta allt mailledes? Är inte det bättre miljömässigt?

Snacka om spel för galleriet! *suck*

Men vadå? Solen skiner, min träning rullar på och ja, det är helt enkelt fredag - ha en skön helg allihop!

onsdag 11 januari 2012

Men det var väl logiskt och bra?

Jag gör ju en del saker på jobbet. Jo, det gör jag faktiskt, inga protester, tack. I alla fall, så är det.

Vid den här tiden på året så ska det bl a lämnas kontrolluppgifter på olika håll. Löner ska rapporteras till t ex FORA. Det får man tidigt information om och eftersom jag är en sån där väldigt effektiv människa så vill jag ha det undanskuffat och klart så snart som möjligt. Bra, va?

Jahapp, jag grejade Skatteverket snabbt som ögat. E-legitimation is the shit, åtminstone efter kl 7 på morgonen :-)

Då var det FORA kvar... hmmmm... leta upp lösenordet och logga in (använder inte den sidan så ofta så jag har det inte i huvet, enbart därför!). Nähä, det gick inte. Fel surfläsare. Byt till en fungerande och börja om. Kommer in och ska börja rapportera. Vi har inte haft några anställda men det ska ändå skickas in och det får bli nollor. Bättre att ha nollor där än här.

Då ska jag glatt övergå till att göra våra slutliga lönesummor tillgängliga för pensionssnubbarna. Klickar på Företagares egen försäkring...
"Tjänsten är stängd och öppnar igen 9/1 2012." Det var 2 dagar sedan...
Vad är fel? Den frågan ställde jag till berörd kundtjänst och fick ett relativt snabbt svar;
"Företagarens egen försäkring ska man inte rapportera för nu. Dessa ska rapporteras på våren. Det kommer att skickas ut information om detta när det är dags."

Eeeeh, jaha? Då kanske det är den informationen som skulle stå när man klickar på länken? Eller är jag fel ute?

Ute skiner förresten solen. Bara så ni vet!

Motionssammanfattning v 1

Sparar lite fakta för min egen skull :-)


Måndag 1 tim styrka/kondition
Tisdag 1 tim styrka/kondition
Onsdag 1 tim styrka/kondition
Torsdag 1 tim styrka/kondition
Fredag 1 tim PW 0,75 tim styrka/kondition
Lördag 1 tim PW
Söndag 1 tim PW 0,75 tim styrka/kondition

Totalt: 8,5 timme

måndag 9 januari 2012

Tungt eller tyngre...

Trots alla goda föresatser om att följa Fitnessfighten under januari så har det inte känts OK. Övningarna är det inget fel på (det jag sett hittills) och det mesta av resonemanget köper jag.
Meeeeennn... Jag klarar inte ens av att läsa kostplanen utan att må kass. Lättfil, müsli, kesella, tonfisk... Osv... Det var ett bra tag sen jag ägnade mig åt sånt. Fil har jag iofs aldrig ätit men det är inte riktigt det jag menar.
Jag VILL inte räkna kalorier, det har jag aldrig velat. Jag VILL inte stoppa i mig onödiga kolhydrater. Det har jag inte velat på snart 3 år.

Läs detta så får ni veta hur jag känt och hur jag resonerar nu. Ombytlig? Nej, egentligen inte. Jag har kört träningen ordentligt och dessutom gått snabba promenader. Minsann om jag inte skulle fresta kroppen ordentligt!
Hela tiden med en ökande hunger... Naturligtvis en följd av mer ansträngning. Samtidigt gillar jag det inte, det var evigheter sen jag behövde känna mig hungrig och äta så ofta. Det blir för mycket mat helt enkelt.

Jag kastade ut en fråga till Fitnessguru och där fick jag en länk om just detta. Det där stämde så klockrent in på mig. Hmmm, stopp för mina snabbpromenader ett tag. Får unna mig dem på helgerna :-)

Idag har jag kört riktigt tunga vikter och det känns skitbra. Bara att traggla på. Volym på mitt sätt.

, ,

söndag 8 januari 2012

Dag 6 och 7

Igår var en sån där mellandag. Inte så att det var rea på nåt här hemma, det skulle väl i så fall varit en viss trötthet som jag gärna skulle gjort mig av med.
Började morgonen med en timmes promenad (i betydligt tristare väder) och det kändes ytterligare lättare, trots att jag inte kunde älga på som jag ville pga halka. Sån där förrädisk som inte syns, ni vet.

Hade tänkt mig att träna på förmiddagen efter att frukosten sjunkit ned till försvarlig nivå men det kom annat emellan. Jag lät annat komma emellan. Helt plötsligt var det som om all luft gått ur mig... Ville bara lägga mig och sova. Det är inte så att jag har noll koll på vad det kan bero på, jag är inte dum i huvet :-)
Om man chockar kroppen som jag gjort denna veckan (egentligen även förra...) så kräver den lite vila till slut. Inget konstigt aaaalls.
Jag tycker däremot det känns konstigt att Fitnessfightsträningen ska utföras varje dag, ingen vilodag som jag är van vid. Kan bero på att man inte kör så tungt (viktmässigt, alltså) eller på att det är en helkroppsgenomkörning varje gång. Konstigt känns det i alla fall. Tydligen tycker även min kropp det. Jag lyssnar på den för den brukar vara rätt klok :-) Det var ju inte så att jag låg på latsidan, den PW jag gick brände en hel del så nåt dåligt samvete har jag inte.

Idag vaknade jag tidigare och piggare. Efter kaffet var det inte svårt att ta på sig underställ med tillhörande allt och bege sig ut. Tog en annan, längre, runda idag och det kändes. Ni måste ha hört min mage skrika, sista 2 kilometerna gapade och gnisslade den efter energipåfyllning. Tur att jag har en sån förstående make som hade allt klart när jag (nästan) ramlade in genom dörren.

Idag pallade jag även att träna igen och totalt har det blivit 8,5 timme denna veckan.


fredag 6 januari 2012

Träningsfredag dag 5/30

Vaknade relativt utsövd kl 8 och smög upp. Den där ensamma morgonstunden är så skön, tycker jag. Tyst också. Jag är inte en sån som sätter på TV:n eller radion, jag gillar när det bara hörs lite kattspinnande och makesnarkande. Kanske ett och annat Worfeud-pling också :-)

Kaffe och katt gjorde mig sällskap medan jag så smått insåg att det ljusnat och funderade på det där med morgonpromenaden som kändes så lockande igår...

Min alldeles egna P(e)T(er) skötte sig excellent när han steg upp. När jag tvekade så gjorde han det jag bett honom om. Han lät mig inte slippa. Ut med dig, bara! Tack för det, jag behöver påskjutning ibland. Speciellt så här i början.

Det blev en härlig promenad i sooool! Bara det gjorde att allt kändes lättare. Istället för att räkna ner hur mycket jag hade kvar tills jag skulle slippa gå längre vände jag på synsättet. Om "så och så länge" får jag inte gå längre, då måste jag gå in. Funkade alldeles utmärkt.
Jag snittade 18 s snabbare per km mot förra veckan och det märktes på flåset. Trots en krånglande höft och isfläckar på vägen. Jag är bombis på att det var för att jag bara hade fått i mig kaffe och vatten innan jag gick. Inget illamående av frukosten.

Nu hade jag den att se fram emot när jag kom hem istället!

Nu i eftermiddag har jag kört en stund till, det blev 45 minuter styrka/kondition. Träningsdosen de här första 5 dagarna känns helt OK, nästan 6 timmar.

Jag känner det på hungern fortfarande, har inte ställt in kosten riktigt än. Fick ta till mellanmål idag men det gör inget när det är köttfärsägg. Mums!

torsdag 5 januari 2012

Fourth of the utmaning

Fjärde da'n är överstånden. Trots att det satt långt inne idag så blev det en timmes svettande till slut. Nöjd med det, minsann. Att jag inte fullföljde tanken om att ta en extra runda imorgon istället. Bravo till mig själv där!

Får se om det känns lika lockande med morgonpromenad imorgon som det gör nu. Planeringsstadiet kan ju kännas bra, får gå och lägga fram kläderna så har jag inte det som ursäkt att låta bli. "Inte väcka nån annan..."

Hur är det hos er, har ungarna fått för sig att vända ordentligt på dygnet nu? Här kan det vara tyst långt fram på förmiddan och det är jag inte van vid. Våra har nästan alltid varit av den morgonpigga sorten så lite underligt är det allt. Tror det får bli tvångsnattning snart så de pallar upp tidigt nästa vecka. Inatt ska det tydligen tittas på nån hockeymatch. Klockan 2... Jaja.

Nu ska jag äta - igen - och så blir det att mysa ihop sig lite i soffan innan klubban slår till.

onsdag 4 januari 2012

Vill man va fin får man ta ricin

Trodde nästan det var första april när jag läste det. Använda ricinolja för att håret ska växa snabbare!?! Det låter liksom så... kladdigt... eller nåt. Vill man verkligen kleta laxermedel i rufsetufset? Visst, jag vill också ha långt, fint hår. Snabbt ska det gå också! Tänk om det funkar?
När jag kom så långt i mina tankar - råkade sammanfalla med en blick i spegeln - så kom jag på ytterligare en nackdel (förutom att det verkar skitäckligt *höhö*). Tänk er hur ofta jag måste färga min utväxt då!
Det sker redan ett par gånger i månaden, ska det nu växa 4 ggr snabbare... hmmm... Hinner jag jobba? Har jag råd? Nä, det får nog vara för min del.

Med träningen går det bra annars. Vissa delar gör ont, andra känns inte alls så mycket som jag vill. Jag kommer att gå på tyngre grejer inom kort. Det är muskler jag vill ha! ;-)


 ,

måndag 2 januari 2012

Träningsdag 1 av 30

Efter att ha firat nyår i Höganäs med glada gänget så är det vardag igen.

Som alla nog hade väntat sig (jag hade  t o m kallt räknat med det) så blev det inte start igår. Trött och inte på hemmaplan, då är det inte optimalt. Idag så var det dags.

Nu har jag kört en timme med 9 olika övningar och ett par kardiopass. Redan när jag körde cykeln andra gången så kände jag hur mycket lättare det var när man var varm och redan var igång. Inte alls så trögt som det första. Känns som en helt OK början!

Trögt har det varit på jobbet idag, det var liksom ingenting som lockade. Kändes som jag hade haft en lång semester och hade hunnit glömma hälften av vad jag skulle göra...

Imorgon så är det nog gamla vanliga trallen igen. Fullt ös. Då får det också bli premiär för lunchpromenad, minsann. Undrar hur lång tid det tar tills de nya rutinerna sätter sig? Det är ju inte som vanligt när ungarna har lov, heller, även om man kunde tro att de var i skolan idag när vi kom hem på frukosten. Inte ett ljud och alldeles mörkt. Sömntutor! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails